Γιατί στα Ιωάννινα;

Τα Ιωάννινα, ένας τόπος ασυναγώνιστης ομορφιάς, μέσα στη φύση, είναι ο ιδανικός συνεδριακός προορισμός.

Η πόλη των Ιωαννίνων είναι χτισμένη πάνω στην Εγνατία οδό, τον εμπορικό δρόμο που συνδέει για περισσότερες από δύο χιλιετίες την Ευρώπη με την Ασία. Σήμερα, η Εγνατία οδός είναι ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος διεθνών προδιαγραφών και τα Ιωάννινα φιλοξενούν μοντέρνα ξενοδοχεία, συνεδριακά κέντρα, αλλά κι ένα από τα σημαντικότερα πανεπιστήμια της χώρας, με περισσότερους από 20.000 εγγεγραμμένους φοιτητές, που γεμίζουν την πόλη με τη ζωντάνια και τη δημιουργικότητά τους.

Πολιτισμός, αξιοθέατα, γαστρονομία, ηρεμία. Αλλά δεν είναι μόνο η ατμόσφαιρα χαλαρότητας που επικρατεί. Τα Ιωάννινα είναι η βάση για πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες στη φύση, σε ένα εκπληκτικό σκηνικό γεμάτο βουνά, ποτάμια, κοιλάδες, ακτές και λίμνες, μία εξαιρετική πρόταση για συνεδριακό τουρισμό.

Αν θέλετε να δώσετε στους εργαζόμενους ή στους πελάτες σας μία εμπειρία που θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης, σκεφτείτε τα Ιωάννινα. Θα βρείτε αναρίθμητες επιλογές δραστηριοτήτων, ενώ θα σχεδιάζετε ό,τι πιστεύετε πως θα βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.